Spring til indhold
Kontaktoplysninger (Har du oplysninger?) – Send en email til: svindel@lostinspace.dk

Du kan også skrive direkte til kbhv@politi.dk (Emne: Sagsnr. 0700 6160 5035 5022)
Der udsendes et link til en uvildig undersøgelse, til alle involverede parter d. 02/06-2022.
Undersøgelsen bidrager til en hurtigere opklaring og sendes samlet & organiseret til politiet d. 10/06-2022

Jespers Bortvisning

Jesper er blevet bortvist og politianmeldt for svindel, falske anklager og mere.
Derudover ligger også en lang række illoyale handlinger, som ikke er ulovlige, men ikke desto mindre uforeneligt i forhold til virksomhedens interesser. Han har hevet høje aconto beløb til sig selv udover sin løn, hvilket ikke var aftalen. Igennem nogle kunder blev vi opmærksomme på at Jesper har kørt dobbelt regnskab. I og med at Jesper ikke regnede med at vi ville kæmpe for vores virksomhed og han kunne overtage alt, har han stjålet kunder i virksomhedens navn. Udover kunder, prøvede han fjendtligt at overtage materielle værdier. Han har over længere tid destrueret beviser for at slette sine spor og dermed slettet værdifuldt arbejde, hele IntoSpace.dk er blevet slettet. Jesper har bedraget virksomheden, herunder ledelsen, partnere, medarbejdere & kunderne, ene og alene for egen vindings skyld. Hvad vi først troede var en trodsig partner, har vist sig som systematisk svindel. Det er hævet over enhver tvivl, at det er Jesper som er blevet inviteret indenfor i mit univers og har fået 50%, for i sidste ende ikke at bidrage med særlig meget, gøre ‘trodsige ting’ og i sidste ende prøve og løbe med det hele – Mere er der ikke officielt at sige til sagen. Forholdet er politianmeldt, de tager sig af det og vi glæder os til at komme videre.

Ny Start, hvor alt er som før

Vi er ikke længere en start-up virksomhed. Vi har taget tilløb til Scale-up fasen og der var derfor brug for rene sunde linjer i organisationen, inden vi affyrer raketten. Det har vi fået nu! – Patienten er erklæret rask og alle aktiviteter er genoptaget fra idag d. 1. juni.

REKONSTRUKTION AF Selskabet

Vi har rejst kapital, takket være jer! Vi er igang med rekonstruktion af selskabet (SpaceGruppen ApS). Vi forventer at der kommer nyt CVR og kontonr. i denne uge og vil fremgå på de nye aftaler. Kenni Krogh indtræder som direktør, hvilket i princippet blot er en teknikalitet. Det har nemlig hele tiden været Kenni der førte an i alle afdelinger. Vi har nu allieret os med en dygtig bogholder, som sørger for, at der fremover er fuldstændig styr på tallene i økonomi afdelingen. Vi har med den nye konstellation skabt et stærkt fundament & fremtidssikret os imod lignende tilfælde. – READY TO TAKE OFF!!

Development - er Fulstændig den samme

Det er meget vigtigt at understrege, at vores Development afdeling er fuldstændig den samme som før! Det er de samme personer og det er de samme ressourcer & kompetencer som laver dine ting. Hvis du er i tvivl om, hvem der har lavet hvad for dig, så skal du bare spørge. Den største forskel er nu, at kontakten foregår direkte med nørderne.

Servicen er bedre! - du har fået ny Client Manager

Vi tager ansvar og vi siger tingene som de er – hos os bliver tingene ikke pakket ind. Vi mener, at med ærlighed kommer man længst og vi tager gerne den hårde kamp, for at vores kunder på sigt får den bedste løsning i deres interesser. Vi udvikler ikke kun vores kunder & organisation, men også vores medarbejdere. Vores mission er altid at forbedre oplevelsen for vores kunder, at gøre processen hurtig og ikke mindst simpel at forstå. (Nemt og gennemsigtigt)

NYE HJEMMESIDER

Der er meget få kunder som på grund af hele sagen, ikke har fået overleveret deres nye hjemmeside efter hensigten.
Uanset hvad, så sørger vi selvfølgelig for at hjemmesiderne leveres straks (Hvis det ønskes), de er og har hele tiden været klar til deadline! Ønsker du at vi skal forsætte processen, bedes du ringe eller skrive til Kenni for at sætte skub i tingene. 

Har du fornyligt fået overleveret en hjemmeside, er der også mulighed for at den ikke er blevet overleveret korrekt i forhold til den oplysning der (burde) følge med. Har du spørgsmål til din nyligt udgivne hjemmeside, skal du ligeledes kontakte Kenni som har produceret alle hjemmesiderne.

Jesper har i forbindelse med sagen, lykkedes med at overtale en række kunder til at “flytte” deres webhotel. I det siderne er flyttet, er siderne ude af vores varetægt og vi kan derfor ikke hjælpe dig, medmindre du selv har adgang. (Siderne står og har altid stået i kundernes eget navn og det er derfor det kan lade sig gøre). Kontakt Kenni hvis du har spørgmål.

Nye aftaler

Set i lyset af hele sagen, betragter vi alle serviceaftaler hos Intospace (Lost in Space) som ophørt.
Ønsker du at forsætte et ellers godt samarbejde, beder vi dig ydmygt godkende en ny aftale.
Vi tager imod nye serviceaftaler fra imorgen d. 1. juni.
Link udgives på facebook og sendes til alle tidligere aftaler pr. email.
Som tak for støtten og beklagelse for uroen – arbejder vi gratis i Juni måned.
Vi starter derfor først officielt alle nye serviceaftaler fra d. 1. Juli 2022.

Nye lokaler - Stadig på Høje-Taastrup Station

Vi er kommet for at blive på Høje-Taastrup Station hvor vi hører til. Det betyder alt for mig, lad mig slå det klart – stoltheden over at drive erhverv fra Høje-Taastrup station er enorm. Det er her jeg er født, opvokset, lever og driver firma. Det ved alle omkring os.

I anledning af hele sagen har vi benyttet os af muligheden og fundet nogle rigtig fine nye lokaler, endnu mere centralt på stationen, kun et stenkast fra de gamle lokaler. Det har hele tiden været hensigten, at udvikle & udvide. Senest stod vi overfor for en udvidelse her i Juni. Vi har dog efterfølgende i forbindelse med sagen, fundet ud af at reservationen er uretmæssigt annulleret (d. 5. maj) og det nu er kommet frem at Jesper havde andre lokale-planer for sig selv, i månederne op til.

Vi afslører mere om vores nye lokaler, når vi er flyttet ind og er færdig-indrettede. Men sandheden er jo, at det kan tælles på fingrene, hvor mange af jer, der rent faktisk har besøgt os i vores faciliteter. Vores development er stadig fuldstændig den samme og med de samme ressourcer … Uanset hvad, har det heldigvis ikke den store betydning for vores kunder hvor vi sidder henne og arbejder på hjemmesiderne. – Ikke desto mindre glæder vi os til at kunne byde jer indenfor i vores nye domicil.

Vi er klar til at affyre raketten !

  • 100% ejerskab af organisationen
  • Udbyttet går til at udvikle virksomheden
  • Ansættelse og udvikling af medarbejdere kan genoptages
  • Bedre resultater igennem bedre kunde-kontakt & korrekt vejledning.
  • Stærkt samarbejde, betinget af en god og gennemsigtig aftale.

Tak for støtten til alle jer som har vist jeres støtte i alle mulige forskellige former.
Vi har stadig behov for alt den hjælp vi kan få – den største hjælp er jeres nye aftaler.
Vi glæder os til at se frem af, styrket og med en endnu større glød!
Set tilbage på de 2 år der er gået, har vi fået et vigtig kapitel tilføjet i iværksætter-håndbogen.
Min egen personlige forklaring udgives straks.


Kenni Krogh

Du er meget velkommen til at ringe på telefon: 50 20 70 10
Eller skriv en email på Kenni@Spacegruppen.com

IntoSpace.dk blev slettet af Jesper

Hjemmesiden og indholdet – et års arbejde, blev i dagene efter, slettet af Jesper.
Vi har heldigvis en backup af hjemmesiden og den kommer derfor op inden for en uges tid.
Mange af jer, anede garanteret ikke at den fandtes, da de fleste kender os under navnet Lost in Space.